top of page

Sjøholm med orange skær


Mads Sjøholm fører B-DM i MX2 sikkert an, og han ligger også lunt i top-10 i A. Det har indtil videre været på Kawasaki at vi har set ham i år, men på det seneste har der floreret billeder af ham på KTM. Det kunne vi naturligvis ikke lade gå vores næse forbi, så vi spurgte Mads til grunden. Her er hvad han svarede.

Mads Sjøholm: "Grunden til jeg skiftede til KTM, handler egentlig kun om forberedelse til næste år. Jeg var rigtig glad for Kawaens køreegenskaber, og jeg føler selv, at den har været med til at udvikle mig godt gennem forberedelserne til dette år. Jeg vidste dog også godt, at jeg ikke ville fortsætte på Kawasaki til næste år. Derimod blev det i retning mod KTM, og derfra er det planen at ryge på Husqvarna. Så vi tog egentlig beslutningen at skifte nu, for at jeg kunne forberede mig bedst muligt. Jeg er glad for den nye 2016-model KTM, sammenlignet med den KTM jeg havde i 2014, og jeg føler også selv, at jo flere timer jeg får kørt på den, jo stærkere vil jeg også kunne køre."

Foto: Pia Hansen / www.pias-photo.dk

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page