top of page

Næste sæson på plads for Jakob Kjær


Jakob Kjær Nielsen har i denne sæson vist stor fremgang og med den udvikling for øje, er der nu også kommet en kontrakt for 2016 på plads.

Jakob kører i år hans første sæson som A-kører, og havde inden sæsonen et forsigtigt mål - nemlig at komme indenfor i top 5 til en DM afdeling.

Den målsætning blev så rigeligt indfriet til DM i Svendborg, hvor Jacob på fornemmeste vis blev samlet nr. 2 på dagen. Et flot resultat, der i brancen gav genlyd, men Jakob ved godt, at begge ben forsat skal blive på jorden, og at der forsat skal arbejdes hårdt.

- Jeg var utrolig glad for placeringen i Svendborg. Der så jeg, at det hårde arbejde vi har lavet, gav pote. Derfor er det vigtigt i god tid, at få en aftale på plads for 2016, fortæller Jakob.

- Jeg har fået en fantastisk opbakning fra dem omkring mig - uden dem kan det ikke lade sig gøre. Jeg har også været utrolig glad for at køre KTM for Villadsen MC, derfor var det heller ikke svært at sætte min underskrift på en ny aftale med dem for 2016, siger Jakob.

- Jeg forsætter hos KTM og Villadsen MC, der hele tiden har bakket mig op i år, og glæder mig til de udfordringer, der kommer i fremtiden.

Kurt Villadsen er også glad for, at Jacob forsætter hos KTM og Villadsen MC.

- Jakob har vist i år, at han gør noget for det, og jeg kan se han går en spændende fremtid i møde, hvis han forsætter sin fremgang. Det vil vi selvfølgelig gerne være en del af i 2016, siger Kurt.

Jacob er lige nu nr. 5 i kampen om DM MX 2.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page