top of page

En gul står aldrig alene - Kaduuz Racing


Svendborg var meget. Svendborg var fest. Svendborg var sørgmod. Svendborg var vild. Årets fjerde afdeling af DM i motocross - et stenkast udenfor byen på sydfyn - blev en speciel en af slagsen for den gule armé. Der var lagt op til den helt store dyst, selvom Kaduuz Racing var en mand nede. Banen var vandet godt og grundigt fra naturens hånd, men ellers bød Svendborg på perfekte rammer. Alle tre Kaduuz-krigere var til start i MX2-klassen, og efter en lang sommerferie var der iver at spore, efter at komme igang igen.

Men der hvilede også en anden stemning over lejren. Rasmus Krogh Jørgensen begav sig nemlig ud på sin sidste tørn for de gule ved DM. Efter flere mesterskaber - op og nedture - måtte vi sige farvel til #128. Han har om nogen bidraget til dansk motocross. Koryfæ kalder de det vidst i noget boldsport? Heldigvis var det ikke en sorgens dag. Men en dag hvor der blev fejret gode minder og skålet for en endnu bedre fremtid. Og det er i sidste ende sådan det skal være.

Rasmus håbede på at slutte på podiet i sit sidste løb, og det gjorde han. For hurtig har han altid været. En tredjeplads blev det til på dagen, og så kunne han ellers klappes over målstregen en sidste gang.

Mathias Gryning kæmper i den samlede stilling. Men heldet er ikke med #134. En pole position, blev vekslet til to uheld i første heat. Så selvom dagens trejde andet heat kastede en tredjeplads af sig, så var det en slukøret Mathias der gjorde status. Alt kan dog stadig ske til den sidste runde!

Var der nogen der stjal lidt fokus fra de andre, så var det Andreas Hansen. Vi har længe spået om hans fremgang, men i Svendborg, der viste han altså hvor giftig han har potentialet til at være. En syvendeplads blev det til på dagen, og det fremkaldte smil hele vejen rundt.

Vi fik taget afsked med Rasmus, klappet af alle mand og spist mangt et stykke kage. Svendborg glemmer vi ikke lige med det første! Vi ses i Sønderborg!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page