top of page

- Sæt pris på de mennesker der vil jer det godt


Mads Meyer styrtede til Hold DM den 29. august og pådrog sig en slem rygskade. Her forklarer Mads selv hvad der er sket og hvordan det går med ham, og så har han også en nobel opfordring til jer derude. Crosskarle er gjort af noget specielt.

Mads Meyer: "Jeg har brækket 5-6 ryghvirvel og er skruet 3 hvirvler under og over. Min rygmarv er ikke revet over, men har taget slemt skade. Så som du nok kan regne ud, har lægerne hverken sagt, at jeg aldrig kommer til at gå eller, at jeg gør. Men at jeg dog ikke skulle regne med det. Jeg er ud af en familie hvor vi alle bakker hinanden op, og det har jeg virkelig kunne mærke siden den 29, hvor de alle har været hos mig på hospitalet i Århus. Udover det, så var min kæreste hos mig hele den første uge og sov ved min side. Uden hende, familie, venner og min træner, Brian, havde jeg aldrig haft sådan et positivt syn på den her situation som jeg har nu.

Jeg tror på, at hvis man virkelig gør en indsats for de ting man vil her i livet, så opnår man dem også. Så det er også det jeg har tænkt mig at gøre i forhold til det her. Uanset om jeg kommer til at rejse mig fra kørestolen eller jeg forbliver i den resten af mit liv, ved jeg at jeg vil få det bedste ud af mit liv, for det er det jeg ønsker. Til sidst vil jeg godt opfordre alle til at være taknemmelige for de ting de har, og sætte pris på de mennesker som vil dem det godt, og så sidst, men ikke mindst, gøre de ting man har lyst til. Man ved aldrig hvornår det er for sent."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page