top of page

Med bål, brand og glødende gule gangere – Kaduuz Racing


Efteråret er over os. Skoven falmer trindt om land. Og det betyder også at årets DM i motocross lakker mod enden. Champagnen er trukket op, pokalerne købt hjem og nu skal de bare deles ud. Det er blevet finaletid! Pulsen i top. Spændingen ligeså! Nu skal det hele afgøres. Stemningen syder og summer i ryttergården. Det er nu det sidste krudt skal brændes af. Det er nu at mænd viser mus deres værd. Og hos Kaduuz Racing er vi klar til at stå sammen – skulder ved skulder – for sidste gang i år. På Nybøl-banen i Sønderborg bliver det hele afgjort på søndag, og vi håber at være med hvor det sker.

Nicolai M. Hansen meddelte tidligere på ugen, at han stopper med motocross. Og selvfølgelig kommer vi til at savne Nicolai, men vi er også stolte over det han har bragt. Ikke bare til Kaduuz Racing, men også til dansk motocross. Han har om nogen været flagskib under de gule bannere de sidste mange sæsoner, og derfor er det med lettet låg og på stående stylter at vi ønsker Nicolai held og lykke frem over.

Mathias Gryning havde ikke heldet med sig i Svendborg, men nu må det snart vende. Farten har ungersvenden fra Slagelse bevist at han har, og han kommer til Sønderborg mere sulten end nogensinde. Han er stadig i høj grad i spil til en af de medaljegivende pladser, og hvis alt flasker sig? Ja, hvem ved hvad der så kan ske...

Andreas Hansen kørte formidabelt i Svendborg. Og han er klar til at bygge yderligere på. Med en andenplads til Hold DM yderligere i bagagen siden sidst, så er Andreas helt klar på at vise sig i front igen. Han har bevist at han har farten til det.

Ellers håber vi bare at finalen bliver fantastisk! Med godt ræs og masser af tilskuere på sidelinjen. Vi vil i hvert fald gøre vores for at det bliver en mindeværdig dag. Terningerne er kastet...

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page