top of page

Stefan går efter titlen i 2016


Stefan Kjer Olsen måtte i år opgive sin DM-titel til amerikanske Ricky Renner, men han kom alligevel rigtig tæt på i den samlede stilling. Efter at have halset lidt efter i starten af året, så gjorde en solid sidste afdeling på hjemmebanen i Sønderborg, at Stefan kunne lade sig hylde som sølvvinder - kun sølle 17 point var han fra førstepladsen til slut. Men det betyder ikke at Stefan er tilfreds, og han har allerede øjnene sat på 2016, hvor målet også ligger klar. Vi fik en lille status fra ham på 2015.

Stefan Kjer Olsen: "Jeg havde selvfølgelig håbet på en mesterskab inden sæsonen gik i gang - nu hvor jeg kom som forsvarende mester fra 2014. Det startede ikke helt som planlagt, og jeg var ikke helt tilfreds med den første afdeling i Næstved, men derfra synes jeg faktisk det er gået stille og roligt fremad. Jeg har kørt bedre og bedre som sæsonen er skredet frem. Næste år er målet også klart. Jeg vil helt sikkert gå efter mesterskabet!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page