top of page

Næste år bliver taktikken anderledes


Thomas Rasksen har igen i år haft en sæson der er gået lidt op og ned, og hvor det kun i glimt er kommet til sin ret, hvad han egentlig står for. Han varsler om forandring til næste år, men holder os i spænding når vi kommer det nærmere. Her er hans status på DM 2015.

Thomas Rasksen: "Som sådan er endnu en top 10 - på trods af to DNF'er - vel et okay resultat for sæsonen. Men det er selvfølgelig slet ikke godt nok. 2015 har virkelig været en rutsjetur, hvor jeg kun i glimt har vist hvad kan på en crosser. Det skal der selvfølgelig gøres noget ved. Næste år bliver taktikken lidt anderledes, og jeg vil derfor prøve noget helt nyt. Jeg løfter ikke sløret for hvad det er endnu. Der må folk have lidt tålmodighed. Til slut skal der lyde en stor tak til mine sponsorer, familie og venner for støtten i år".

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page