top of page

Alt i alt en okay sæson


Rasmus Johansen er en af dem der har været med i toppen af MX1-klassen i snart et par sæsoner - og i år var ingen undtagelse. Rasmus endte 2015 som nr. 7 i den samlede stilling, og det har han gjort sig nogle tanker omkring og delt dem med os.

Rasmus Johansen: "Sæsonen 2015 har været sådan nogenlunde - med lidt op- og nedture. Jeg startede lidt træle ud med en drilsk ankelskade, der faktisk har plaget mig og drillet lidt hele sæsonen. Men jeg har bevist at jeg har farten i enkelte heat - til næste år skal jeg bare arbejde lidt på at farten skal være der hele tiden, i hvert heat og helst hele heatet. Så det er en lille vinteropgave, som jeg dog er sikker på at jeg nok skal mestre. Dermed sagt, så var det alt i alt en okay sæson. Jeg endte som nummer syv samlet, og næste år skulle jeg gerne forbedre mig - som jo er det man træner efter!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page