top of page

Et turbulent år


Jim Bødker er en af dem der hænger i når det kommer til DM-motocross, men som stadig har farten til at være med hvor det er sjovt når først bommen falder. I år har han kæmpet lidt med forskellige ting, men formåede stadig at slutte i top 10 da det hele var overstået. Her er en status på hans sæson.

Jim Bødker: "2015 har for mig været noget turbulent, da jeg har gået med en masse ting igennem 2014. Jeg kom tilbage fra en skade, og økonomisk har det været svært for mig. Jeg står på egne ben, og ny uddannelse har gjort at jeg er kommet på SU igen. Men vi har fået det ud af det vi kan. I 2015 har jeg kørt nogle DM-afdelinger, kørt alle DMCU-løb i den serie der hedder DAM, og her har jeg også kørt deres EM serie, som hedder IMBA. Noget som jeg virkelig har nydt. Grunden til at jeg har haft det lidt svært ved at køre DM, er også at hyggen ved at komme ud ikke er så stor længere. Folk snakker grimt om hinanden i krogene, og man har svært ved at hilse på hinanden. Det bryder jeg mig ikke om. Det er bedre at tage duellerne på banen. Men jeg nyder jo også at køre cross, og har også rigtig mange venner på banen, så jeg tager det sure med det søde.

Jeg har i 2015 haft nogle gode heat og jeg håber på at kunne finde midlerne til at køre videre i 2016, da jeg rigtig gerne vil vise at jeg kan mere end hvad jeg har vist i år. Det har selvfølgelig været en noget skuffende sæson resultatmæssigt, da jeg ved jeg kan køre mig ind i top 5. Men jeg må bare arbejde videre. Jeg har været virkelig glad for at have hjælp fra Morten (MX-Shop) i år, og jeg håber virkelig at jeg kan fortsætte mit samarbejde med ham i 2016. Om det bliver på den gamle kværn vil tiden vise, men jeg skal nok komme ud og drille de andre i 2016, det lover jeg! Til sidst vil jeg gerne takke nogle mennesker som har hjulpet mig rigtig rigtig meget! Heriblandt kan nævnes, Djurs Smedeservice, MX-Shop, Vognmand Lars Juel, Ålsrode Tømrerfirma, Team AAT, en kæmpe tak til Bo Allermann for både at have hjulpet mig økonomisk, men også med at komme videre med mit liv, for at give mig muligheden for at få det arbejde jeg har drømt om længe. Der er til sidst 2 personer som har fået det hele til at køre på skinner i år, og det er min bedste kammerat Karsten Hansen og min højt elskede far. De har fået cyklen til at spille til alle løb i år."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page