top of page

Den tid på året...


En af de sjoveste ting ved vinteren - hvor vi naturligvis håber på sol og frostfri baner - er at holde øje med hvor de forskellige kørere søger hen og får kontrakter. Clement Desalle skifter sin Suzuki ud med en Kawasaki, og ender altså sit årelange tilhørsforhold hos de gule. Han skal i stedet jagte hæder og ære for Kawasaki, sammen med Jordi Tixier. Spændende kombi? Det tror vi på. Skiftet kommer som følge af et ejerskift hos Suzuki, hvor Stefan Everts kommer til, og tager over.

Vi skal nok forsøge at holde jer opdaterede på, hvor de forskellige europæere og amerikanere ryger hen over vinteren. Ligesom vi holder et vågent øje med det danske kørere rundt omkring, og hvad de finder på.

Spændende vinter? Motocross gør alting spændende!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page