top of page

Nikolaj Larsen på KTM i 2016


Nikolaj Larsen skifter i 2016 til KTM, som også var cyklen han vandt sit første DM på for 10 år siden – en 250’er med #75 – selvsamme som her på billedet stadig holder sig godt. Derfor er Nikolaj ikke fremmed overfor det orange mærke, som han også tog sine første favntag med VM på. Nikolaj har skrevet med KTM Skandinavien, og skal køre igennem MX-Shop på en 1-årig kontrakt. Det betyder at vi får Nikolaj at se til DM igen næste år i MX1-klassen, ligesom han også kommer på tapetet til de svenske mesterskaber. Hvad kalenderen ellers bringer, kommer an på hvordan det hele ender med at blive koordineret – og hvordan alle datoerne bliver.

Støtten er altafgørende for planerne, og Bridgestone, Twin Air, Knud Jensen VVS, StayOnStickers og SOS Wheels bliver under teltdugen, ligesom Nikolaj kommer tilbage i stalden hos Foxhead Nordic. Det betyder også at brikkerne så småt er ved at falde på plads for #249, der kigger fremad imod et spændende år.

Nikolaj Larsen: ”Jeg er rigtig glad for at være tilbage på KTM, og skulle køre for Morten, Britta og MX-Shop, hvor jeg i tidens løb har haft nogle rigtigt gode oplevelser. Nu skal jeg bare i gang med at træne op imod næste år, hvor der venter helt nye udfordringer – og forhåbentlig endnu flere muligheder. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste, og kører som altid, for at vinde!”

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page