top of page

Lucas Ankjær og JØ/ARTS Racing Team vandt B-MX1 DM 2015


Der var lagt op til en nervepirrende afslutning af B-MX1 DM i søndags på en velpræpareret Kolding-bane, både for klassen generelt, men lige så meget inden i Lucas, der havde muligheden for at slutte allerøverst på skamlen i mesterskabet.

Nerver, spænding, nervøsitet og forventning fyldte rigtig meget op til løbet, og ledte desværre også til et par styrt i første heat, hvor han dog alligevel sluttede som 3'er. Forud for andet heat, hvor han skulle blive min. 3'er for at sikre mesterskabet, kom der heldigvis ro på med hjælp fra team og familie, og han slog sin suveræne form fast med syvtommersøm med en start til slut føring i flot og imponerende stil.

Lucas selv fortæller kort: "Min motivation, form og fart har været helt i top i år, og jeg er bare virkelig glad for at det er gået så fantastisk godt her i min første fulde sæson i B-MX1. Jeg er dog helt sikker på at det ikke var gået så godt uden den enorme støtte og opbakning jeg har fået fra Jens Ø og min familie. Teamets store opbakning gør også at jeg helt sikkert kører på JØ/ARTS Racing Honda i 2016!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page