top of page

Havde håbet på mere


Mark Sørensen er en af dem der har været toneangivende i B-MX1 klassen til DM, og til slut endte han da også med en plads på podiet i den klasse. Desværre var den plads ikke så højt oppe som håbet, men Mark har alligevel imporneret - især i sandet. Han fortæller her lidt om sin sæson, og hvad målet er til næste år.

Mark Sørensen: "Sidste afdeling af B-DM i Frederikshavn i 2014, hvor jeg lå til at blive 2’er på dagen, gav mig virkelig blod på tanden til at give den gas i 2015. Det var nemlig min første sæson efter 8 års pause fra motocross.Inden sæsonen 2015 var målet en top-3 placering i B-DM - dog gerne den øverste skammel på podiet. Den drøm blev dog delvist knust i vinterperioden, da jeg fik en knæskade, hvilket resulterede i en korsbånd- og meniskoperation i starten af januar måned. Dette gjorde, at jeg måtte genoptræne meget, hver eneste dag, i håb om at blive klar til første afdeling. Lægerne have dømt mig ude. Men det fik de ikke lov til at bestemme.

Første afdeling i Hadsund, gik over al forventning med to førstepladser. Anden afdeling i Hjørring: Blandede følelser. Fik vist okay fart, dog var jeg uheldig i første heat, da jeg skulle til at gå forbi Lucas på sidste omgang, kom der en omgangskører i vejen, og jeg måtte ned at se på sandet. Det resulterede i placeringer som nr. 4 og 2. Tredje afdeling på Hedeland, bød på de frygtede hårdbaner, som resten af sæsonen stod på. Inden dagen startede førte jeg stadig mesterskabet med 18 point ned til Lucas. Og synes faktisk at det gik rimeligt derovre, selvom de 3 andre kørte lidt stærkere på deres favoritunderlag. Det resulterede i placeringer som nr. 4 og 3. Fjerde afdeling i Svendborg: Farten var overhovedet ikke høj nok til de andre hårdbanekørere. 4. og 4. blev det til. Optakten til femte og sidste afdeling i Kolding, var den værste af slagsen. Ugen før til, Regionsmesterskab Nord i Randers, stod jeg forover på et hop, og pådrog mig en hjernerystelse. Så der var ikke meget fysisk træning op til sidste afdeling. Dagen i Kolding var rigtig svær, da hovedet altid var 5 meter bagefter. Det resulterede i placeringer som 4. og 3. Så alt i alt en samlet placering, som nr. 3 i B-DM. Jeg havde håbet at den kunne have været højere.

Planerne til næste år er, at jeg gerne skal deltage i alle A-DM afdelinger. Og så vil jeg se, hvad det kan række til i sidste ende. Jeg har i år deltaget i 2 afdelinger, hvor jeg har hentet placeringer som omkring nr. 20. Det vil jeg selvfølgelig gerne kunne forbedre! Desværre har jeg ikke styr på planerne endnu til næste sæson.

Til sidst vil gerne sige KÆMPE TAK til mine sponsorer, som har hjulpet mig igennem året: Jammerbugt Kommune, Stratus Europa, Villadsens Smedie, Klim Sparekasse, LSM Steel, Facom, Murermester Nicolai Pretzmann, Garant Brovst, Crazy Daisy Fjerritslev, Aalborg Maleren, Dansk 2 Takts Service, Frisør Trine Rosenkrantz, Fri Fugl Aps, AP Motorservice, og Team Hermansen Kawasaki Racing.

Derudover vil jeg gerne sige tak til Søren Lauritsen for altid at stå på spring, min familie, venner osv."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page