top of page

Målet var at vinde


Lucas Ankjær er en gut med talentet i orden, og derfor har han kæmpet for at lade det komme til udtryk. Det lykkedes over al forventning i år, hvor flere gode heat i A-MX2, blev afsluttet med en DM-titel i B-MX1, da finalen blev kørt i Kolding. Vi spurgte Lucas til hans 2015, og hvad der skal ske for ham næste år.

Lucas Ankjær: "Min sæson er gået godt i både B-MX2 og B-MX1. Det har været sjovt hele vejen, og jeg har været rigtig godt motiveret. Målet var at vinde B-MX1 DM, og så er det fedt ikke at være nødt til at nedjustere målet hen af vejen - som det jo ofte er sket i denne sport med skader og hvad der ellers kan ske på vejen. Jeg elsker sand, men er nok stærkest på underlag midt imellem, hvis jeg skal være helt ærlig. Så da jeg fik fat i den røde nummerplade efter 3. afdeling på Hedeland, kunne jeg også tillade mig at blive taktisk og køre sikkert, uden at sætte det ultimative mål over styr. Det kunne jeg gøre, da jeg havde et OK hul ned til de næste. 2016-sæsonen er så klar som den bliver for mig. Jeg har ikke lagt mig fast på, om det bliver A-MX2 eller MX1 - eller begge - men én ting er helt sikker, og det er at jeg bliver på Honda for JØ/ARTS Racing."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page