top of page

Rasmus Jørgensen Winter camp


Motocrosstræning, sol og det bedste sydeuropa kan tilbyde? Rasmus Krogh Jørgensen tilbyder en træningsskole i Spanien til vinter, der kommer til at indeholde alt hvad hjertet kan begære. Motocross, ferie og en chance for at blive bedre på din maskine, på de bedste baner og fasciliteter den iberiske halvø kan tilbyde.

Rasmus Krogh Jørgensen: I januar 2016 er det nøjagtig 10 år siden, at jeg som 14-årig var på Harry Everts Training Camp i Benicassim, Spanien. Det er uden tvivl den bedste træningsskole jeg nogensinde har været på, med træning, rammer og faciliteter af højeste kvalitet. Igennem min karriere har jeg erhvervet mig en omfattende viden om træning, mentalitet, disciplin og teknik på motorcyklen, og har altid vidst, at jeg ville give min viden videre når min aktive karriere var overstået.

Den tid er nu kommet, og det er med stolthed i stemmen at jeg kan annoncere, at jeg har fået muligheden for at starte min egen træningsskole, i samarbejde med netop Harry Everts, Insur Hotels og Red Sand MX Park. Efter netop at have besøgt faciliteterne i Spanien, ser jeg frem til at byde netop dig velkommen, til en lærerig træningsskole og ikke mindst ferie.

Hvad er en god træningsskole?

For mig er en god træningsskole et forløb, hvor der bliver fokuseret på at give den enkelte kører individuelle værktøjer, til at forbedre hans/hendes kunnen og sikkerhed på cyklen. Det er vigtigt at have den rette teknik og sikkerhed på cyklen, for at kunne forøge farten, og det gøres kun ved at se på hvad køreren kan, og bygge videre på det.

Der er ikke en kører i verden der er ens, og derfor er det vigtigt at understrege, at hvad der virker for nogen, virker ikke for andre. Se blot på de mange forskellige stile hos de professionelle kørere. Ikke én ligner den anden.

Her er det min opgave, at finde ud af, hvad der virker for dig, og give dig de værktøjer netop du har brug for.

Derudover er motocross en sport hvor mentalitet betyder utrolig meget, og jeg vil forsøge at give dig de værktøjer jeg selv har brugt, således at du kan blive stærkere mentalt.

Træningsskolen vil derfor – udover en masse timer på cyklen – indeholde både fysisk, såvel som mental træning, så du, når du kommer hjem, forhåbentlig har lært den rette disciplin til at fortsætte arbejdet.

Jeg har i år 2015 arbejdet med en del kørere af den bedste kaliber, og i 2016 fortsætter jeg med bl.a. Thomas Kjer Olsen, som vil være til stede og lave hans vintertræning. Man er som kører på min Winter Camp, velkommen til at følge Thomas’ program, så man kan se og prøve kræfter med træning på højeste niveau.

RED SAND MX Park

RED SAND MX Park er en Motocross/Enduro-park, 250 km syd for Barcelona, bestående af i alt 5 MX-baner. Sværhedsgraden varierer fra bane til bane, og der er derfor rig mulighed for at blive trænet i alle motocrosskunstens facetter. Vigtigst af alt er, at banerne bliver vedligeholdt, således at man hver dag kommer til en perfekt præpareret bane.

Modsat de fleste steder i Spanien – hvor banerne er stenhårde med blå dækstreger overalt – har disse baner perfekt underlag, hvor der udvikles spor og huller i løbet af dagen. Efter min mening gør det kvaliteten af træningen meget bedre, og ikke mindst glæden ved at køre. Derudover minder det mere om hvad vi møder herhjemme på løbsdagene.

Underlaget på 4 af banerne er medium/hård, hvorimod den 5. bane er dybt sand.

RED SAND MX Park bliver i øvrigt flittigt brugt af VM-kørere og fabriksteams i januar og februar måned, så der er rig mulighed for at se og møde professionelle kørere i deres forberedelse til sæsonen.

15-20 minutters kørsel fra RED SAND MX Park, i den dejlige ferieby Benicassim, helt ud til vandet, ligger Insur hotel, som skaber de perfekte rammer til en lærerig træningsskole. Det er vigtigt for mig, at man har de bedste rammer til at dygtiggøre sig på crosseren, men det er bestemt også vigtigt at man efter en hård træningsdag kommer tilbage på et dejligt hotel, hvor der er rig mulighed for afslapning, sjov og ballade, og mange andre aktiviteter. (Vigtigst af alt, så står buffeten klar.)

Det er vigtigt for mig at kunne tilbyde hele pakken, så man som kører/familie, ikke behøver at tænke på andet end henholdsvis at holde ferie og køre motocross.

Der er mulighed for at købe hele pakken med fuld forplejning, træningscenter etc., men ønsker man at leje en lejlighed, og selv stå for resten er det også muligt. I skal blot kontakte mig for mere info.

Pakken for en kører indeholder følgende:

6 overnatninger på 4-stjernet hotel.

Morgenmad, middagsmad (madpakke med ud på banen) og aftensmad.

Fri afbenyttelse af fitness-rum.

Fri afbenyttelse af indendørs swimmingpool.

Fri afbenyttelse af indendørs spa og wellness.

24/7, sikker parkering med vagter.

Baneleje af 25 euro per dag.

Sektionstræning, hvor der vil være fokus på teknik og den individuelle kørers svagheder og mangler.

Pakken for forældre/mekaniker indeholder følgende:

6 overnatninger på 4-stjernet hotel.

Morgenmad og aftensmad.

24/7, sikker parkering med vagter.

Fitness, swimmingpool og wellness kan tilkøbes på hotellet.

Pris per kører for 6 dage:

680 euro. (Betales ved ankomst, kontant eller med kreditkort)

Pris per forældre/hjælper/mekaniker:

434 euro. (Betales ved ankomst, kontant eller med kreditkort)

Dator for træningsskoler januar/februar 2016.

Lørdag - Fredag

09/01 – 15/01

16/01 – 22/01

23/01 – 29/01

06/02 – 12/02

13/02 – 19/02

20/02 – 26/02

For tilmelding kontakt Rasmus Krogh Jørgensen:

rasmus@rasmusjorgensen.dk

+4528459520

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page