top of page

Andreas Hansen på KTM i 2016


Andreas Hansen har haft en sæson der har budt på lidt af hvert, men han har også i glimt vist både fart og høj klasse. Han har for nyligt fået opereret sit knæ, og så byder 2016 også på en ny farve på tapetet for ham. EasyMX og KTM bliver hans nye hjem i ryttergården. Vi har fået en status fra ham.

Andreas Hansen: "Efter sæson 2015 er der sket en del i mit liv. Jeg har været inde og få lavet mit knæ, for anden gang, så lige nu går jeg bare til genoptræning. Så jeg må vente på at køre på det orange bæst! Jeg synes selv jeg gør mit bedste for at forberede mig til 2016. Så godt som det er muligt lige nu, i hvert fald. Efter 2015 følte jeg at jeg havde brug for noget nyt og anderledes, selvom jeg har haft 2 fantastiske år med de bedste mennesker hos Kaduuz Racing, Suzuki og alle som har støttet op. En stor tak til dem! Men som sagt, så havde jeg brug for forandring og så fik jeg muligheden med KTM og EasyMX, og greb den. Nu glæder jeg mig bare til at komme ud og køre igen om 3-4 måneders tid."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page