top of page

Nichlas Frandsen på Husqvarna


Nichlas Frandsen - der sidste år kørte i top 5 i MX1-klassen - har kæmpet med en skade i år. Den er efterhånden ved at være væk, og samtidig kommer 2016 til at byde på et farveskift for Nichlas, der til næste sæson bliver hvid i kanten. Han fortæller selv mere her.

Nichlas Frandsen: "Jeg har altid været glad for Yamaha og de folk omkring, og ikke mindst for EasyMX og Jens Bramming, så til dem skal det lyde en kæmpe tak. Men jeg har hørt at forandring fryder, så da jeg fik muligheden af Finn Ingemann fra FI Motorcykler, var det som om det hele faldt på plads. Jeg kommer til at køre på en 450'er i MX1, og den nye Husqvarna er en racer, jeg glæder mig meget til at komme ud at køre på.

2015 var for mig en skidt sæson. I store dele af sæsonen døjede jeg med en hjernerystelse, som jeg pådrog mig til første DM i Næstved, så jeg kom aldrig rigtig op i gear. Nu er jeg frisk og har ikke længere problemer med hovedpine og koncentrationsproblemer. Jeg er klar til at give mig fuldt ud igen, så jeg kan leve op til mine egne forventninger og vise hvor jeg hører til. Mine planer for 2016 er at køre DM A-serien og FI Cup. Jeg ville gerne se på lidt løb i Sverige, men så langt er jeg ikke kommet endnu. Samarbejdet med FI Motorcykler betyder, at jeg kommer til at få en masse hjælp og viden, blandt andet fra min gode ven og mekaniker til DM'erne, Peter Thyrsgaard, som jeg ved altid står klar, og vil gøre alt hvad han kan får at vi finder det rigtige setup på cyklen."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page