top of page

2015 i bøgerne – Kaduuz Racing årsrapport


Dagene rinder ud. Nætterne er lange. Vintervejret rusker i busk og krat. Den nye sæson lurer allerede i det fjerne, men derfor skal man også tage sig tid til at se tilbage. For 2015 endte med at blive et festfyrværkeri af indtryk, udtryk og lydtryk. De gule bannere troner stadig over Kaduuz-bussen med glans, selvom vi måtte meget igennem. Både af det sjove, og det en kende triste.

For 2015 blev året hvor Rasmus Krogh Jørgensen og Nicolai M. Hansen valgte at sige stop til motocross på topplan. Det er to koryfæer i dansk motocross vi nu må undvære, men som vi vil huske tydeligst, for de mange danske mesterskaber de hjemtog til Kaduuz Racing, og de mange gyldne øjeblikke, de to gav os alle sammen. Vi kommer til at savne dem, men er glade for at have haft dem under dugen i så lang tid.

Der har dog også været gode markeringer for teamet i DM. En bronzemedalje blev det til i MX2-klassen, hvor Mathias Gryning viste storform ved flere lejligheder, og sluttede året med at vinde sidste afdeling af DM i Sønderborg. Desuden repræsenterede han også Kaduuz Racing flot, både ved EM, de åbne tyske mesterskaber og til det prestigefyldte Zwartecross i Holland. Andreas Hansen udviklede sig igen flot igennem sæsonen, og fejrede en top 10 placering i Svendborg på vejen.

Teamets yngstemand, 8-årige Mads Bengtson, kørte en sølvmedalje hjem til DM for 50cc’ere, efter nogle overordentligt spændende DM-afdelinger. Mads fortsætter med at udvikle sig, og rykker til næste år op på en 65’er i stedet.

Og når vi nu lige snakker om næste år, så er der spændende ting på vej fra Kaduuz Racing. En stor rokering iblandt kørerne, ser at Kaduuz Racing indtil videre får et helt nyt ansigt til næste år. Thomas Rasmussen blev dansk mester i 125cc sidste år, og vandt afdelinger af DM for B-MX2 i år – og nu er han klar for Kaduuz Racing! Thomas glæder sig meget til at give den alt hvad han har, i DM MX2-klassen næste sæson. I MX1-klassen får vi tilgang af Rasmus Johansen, der har været en del af toppen i dansk motocross i en årrække. Rasmus er allerede ved at finde sig tilpas på Suzukien, og vi glæder os til at se hvad han finder frem af posen i 2016.

Ellers er der ikke meget andet at sige, end glædelig jul og godt nytår, til alle der har fulgt Kaduuz Racing i år. Vi glæder os allerede til hvad næste sæson vil bringe!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page