top of page

Ramette tog første Monster Energy AXUK-stik


Det skabte overskrifter, da amerikanske Josh Hansen meldte, at han ville bruge første del af 2016 på at køre den engelske Arenacross-serie. En serie som dog har været under rivende udvikling de seneste sæsoner, og nu tæller en god bid af den europæiske supercross-elite. Og i går aftes blev serien sparket igang, og det gjorde den med et brag i Manchester.

Sidste års vinder blev franske Thomas Ramette - som vi kender efter flere besøg til Supercross i Herning - og Ramette startede sit titelforsvar i bedst mulige stil. En sejr blev det til i Manchester, og derved henviste han Cedric Soubeyras til andenpladsen, imens hjemmebanehelten, Jack Brunell, tog sig af sidste plads på podiet. Josh Hansen endte sin første britiske aften på ottendepladsen. Næste runde er i Glasgow.

Resultat, Manchester:

1. Thomas Ramette, Suzuki 2. Cedric Soubeyras, Yamaha 3. Jack Brunell, Kawasaki 4. Fabien Izoird, Kawasaki 5. Cyrille Coulon, Suzuki 6. Adam Chatfield, Honda 7. Florent Richier, Kawasaki 8. Josh Hansen, Kawasaki 9. Matt Bayliss, Honda 10. Angelo Pellegrini

Foto: Arenacrossuk.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page