top of page

Sølv til Mikkel Haarup i Italien


Det var ikke meget held der var i sprøjten for de danske drenge i Italien, til den sidste afdeling af årets italienske mesterskab, men selvom heldet ikke var med dem, så fik de vist noget fart. Vi har lige resultaterne fra det italienske til jer, sammen med resultaterne fra dagens internationale race i Valence.

I Italien var Mikkel Haarup hurtigst det meste af dagen i 125-klassen, og med hurtigste tid i kvalen' og sejr i andet heat, beviste han tydeligt, at han er ved at finde sig tilrette på 125'eren. Desværre betød uheld i første heat, at franske Stephen Rubini kunne kalde sig vinder igen - også af det samlede mesterskab. Mikkel Haarup snuppede dog andenpladsen i mesterskabet. Michele Cervellin vandt mesterskabet i MX2, Jeremy van Horebeek i MX1 og i den kombinerede klasse, var det Evgeny Bobryshev der tog sejren. Glen Meier satte en god tid i MX2, men problemer i heatet sendt ham ned i rækkerne - og sørgede for at han ikke kom med i den samlede finale.

Resultat, Ottobiano:

125

Samlet på dagen:

1. Stephen Rubini

2. Mikkel Haarup

3. Roan van de Moosdijk

Samlet:

1. Stephen Rubini

2. Mikkel Haarup

3. Roan van de Moosdijk

MX2

Samlet på dagen:

1. Michele Cervellin

2. Calvin Vlaanderen

3. Henry Jacobi

32. Glen Meier

Samlet:

1. Michele Cervellin

2. Samuele Bernadini

3. Alvin Östlund

MX1

Samlet på dagen:

1. Jeremy van Horebeek

2. Evgeny Bobryshev

3. Max Nagl

Samlet:

1. Jeremy van Horebeek

2. Evgeny Bobryshev

3. Max Nagl

Elite

Samlet på dagen:

1. Evgeny Bobryshev

2. Jeremy van Horebeek

3. Max Nagl

Samlet:

1. Evgeny Bobryshev

2. Jeremy van Horebeek

3. Max Nagl

I Frankrig var der også en god flok VM-kørere samlet til det internationale løb i Valence, og her var Jeffrey Herlings igen den helt store oplevelse. Sikre sejre i MX2-klassen, plus en sejr i den kombinerede klasse imod 450'erne, må få de andre MX2'ere til at ryste i bukserne. Clement Desalle styrtede desuden voldsomt, og rygterne går om en brækket arm, og en VM-start der måske er i fare. Vi følger op på historien. Shaun Simpson løb med sejren i MX1.

Resultat:

MX1

1. heat:

1. Clement Desalle

2. Kevin Strijbos

3. Shaun Simpson

2. heat:

1. Clement Desalle

2. Shaun Simpson

3. Kevin Strijbos

MX2

1. heat:

1. Jeffrey Herlings

2. Jeremy Seewer

3. Max Anstie

2. heat:

1. Jeffrey Herlings

2. Max Anstie

3. Jeremy Seewer

Superfinale:

1. Jeffrey Herlings

2. Shaun Simpson

3. Kevin Strijbos

4. Milko Potisek

5. Aleksandr Tonkov

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page