top of page

Vil du køre eventyrlig cross med Det Kongelige Teater?

- så er det lige dig, vi er på udkig efter!

Det Kongelige Teater og Lyngby Taarbæk Kommune laver hvert tredje år, i den tidlige sommer, en udendørs forestilling i Ulvedalene, der ligger i Dyrehaven. Det er en kæmpe forestilling, der i 2016 spiller fra d. 23. maj til d. 2. juli, med skuespillere, statister, heste, lansekampe, musikere – og som noget nyt i år MX-kørerere - og en publikumstribune med plads til 3.500 mennesker. Det er Nordeuropas største udendørs teater!

I år hedder forestillingen KONG ARTHUR og handler om hvad der skete med Arthur og hans tapre riddere på hans gamle dage. Og MX-kørerne kommer til at spille en afgørende rolle i historien om Kong Arthurs endeligt, sådan som dramatiker Jokum Rohde har digtet det, og sådan som instruktøren, Heinrich Christensen, ønsker at fortælle det.

Ved sin side har Heinrich blandt andet Kristoffer Jørgensen fra Arcticaction, der står for den overordnede stuntopgave, MX-coach Brian Kjær Jørgensen, som er konsulent på MX-opgaven, Mikkel Wendelboe fra www.mx-index.com, der sammen med statistkordinator Hanna W. Grue, vil hjælpe med kommunikation og koordineringen af jer. Det vil primært være Kristoffer og Brian, der samarbejder om at forvandle jer fra motocrosskørere til stuntkørere for en stund. Og I kommer til at køre på el-MX-maskiner - så der er fuldt moment til at gå fra nul til max på et splitsekund.

HVORNÅR ER DET LIGE, DET FOREGÅR?

Projektet har tre faser: En forberedelsesfase, en prøvefase i Ulvedalene og så spilleperioden.

FORBEREDELSE, fra nu og til og med 1. maj 2016

1-2 kostumeprøver, hvor der tages mål og laves tjek af om de producerede kostumer passer – Det Kongelige Teater er i den forbindelse opmærksomme på, at der er særligt udstyr som skal tænkes ind i kostumet fra MX-kørerne!

1-2 banetræninger med el-maskinerne, sammen med Brian Kjær Jørgensen, samt instruktør og stunt-koordinator på forestillingen.

1-2 træninger med el-maskinerne i scenografien ude i Ulvedalene, sammen med Brian Kjær Jørgensen, samt instruktør og stunt-koordinator på forestillingen.

3 UGERS PRØVER I ULVEDALENE, 2. maj til og med 22. maj

Omfanget kommer til at afhænge fuldstændig af, hvad I kan og vil – og hvor meget I har nået at forberede med Brian Kjær Jørgensen og Kristoffer Jørgensen inden 2. maj. Jeg tænker, at I skal regne med 3-5 dage i perioden. Desuden er det hensigtsmæssigt, at alle er til stede 21. maj.

6 UGER MED FORESTILLINGER I ULVEDALENE, 21. maj til 2. juli

Vores tanke er, at I, der kører MX kan vælge at være med enten som primærkørere, der kører alle forestillinger, eller supportkørere, der kører hver anden uge. Af sikkerhedsmæssige årsager vil det formentlig være bedst, at det primærkørerne, der tager sig af de aftaler/tricks, der interagerer med de andre medvirkende på forestillingen, men vi skal også nok lave fede ting til supportkørerne.

Udgangspunktet for supportkørerne er, at de kører i to hold. Ulige Hold (rød) og Lige Hold (grøn). Ulige Hold har premieren, Lige Hold har sidste forestilling. Dvs. i alt ca. 15 forestillinger pr. hold.

Forestillingen starter hver dag kl. 20.30 og slutter 23. Mødetid er formentlig 19.30 – en time før forestillingens start, men det er noget, der aftales med forestillingslederne, der står for den daglige planlægning på Kong Arthur.

Hvis du har lyst og tid, så tøv ikke, men skriv eller ring til Hanna W. Grue, hanng@ltk.dk, statistkoordinator i Arthur-Gruppen så du kan komme med ud i skoven og få forestillingen ordentligt op i omdrejninger. (Alternativt tag fat i Mikkel på mikkel@mx-index.dk, hvis der er spørgsmål der melder sig.)

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page