top of page

Godt på vej - Kaduuz Racing


Den nye sæson nærmer sig med stormskridt, og den nye garde er i fuld gang med at gøre sig klar til årets slag i DM. Rasmus Johansen og Thomas Rasmussen er allerede ved at tale samme sprog som deres nye gule gangere, og det er et par glade drenge der gør status på årets pre-sæson - som i øjeblikket byder på eksotiske himmelstrøg - og hvordan formen ser ud indtil videre.

Rasmus Johansen: "De sidste par uger har det desværre ikke rigtig været vejr til at køre i Danmark, så jeg har ikke fået så meget kørsel på Suzukien. Tiden er derfor gået med styrke- og konditionstræning, som er gået rigtig godt og jeg føler mig godt forberedt indtil videre. Jeg føler mig klar til det sidste hårde træning, med hjælp fra Thomas "Murer" Rasmussen, inden sæsonen starter. Jeg er pt i Spanien i 14 dage, for at få kørt så mange timer kroppen kan holde til, og det går rigtig godt. Suzukien føler jeg mig vildt godt tilpas på, især hvordan den styrer, og jeg synes den har en motor som passer min kørestil godt. Så planen er indtil videre at få kørt de sidste dage her i Spanien og så hjem for at give den en god omgang konditionstræning, og så et smut mere sydpå, for at få kørt lidt fart i kroppen og i Suzukien! Jeg er rigtig glad for at Kaduuz Racing hjælper mig i år"

Thomas Rasmussen: "Jamen, jeg var godt Igang med min træning, inden jeg skulle opereres. Hvor jeg så heldigvis hurtigt blev klar igen, og kom igang med træningen igen. Al min træning laver jeg i samarbejde med NielsenMX, som hjalp mig med hurtigt at komme ud og køre så meget så mulig. Lige nu er jeg i Spanien på Red Sand MX Park, sammen med Rasmus Krogh, hvor jeg får kørt en masse, og jeg føler mig rigtig rigtig godt tilpas på Suzukien! Så det går efter planen!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page