top of page

Som man råber i øst - AMA SX


Selvom VM nu er sparket i gang, så buldrer AMA Supercross stadig afsted for fuld damp. I går var turen så kommet til Atlanta, hvor vi for første gang skulle have den lille østlige klasse i aktion! Vi har resultater og videoer fra finalerne til dig.

NB: Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne.

450 Main:

250 East Main:

450 Class

I sidste weekend var det Ken Roczen der tog teten foran Ryan Dungey, men i Atlanta var tingene tilbage ved det gamle. RD tog sig nemlig af sejren, efter at have passeret teamkammerat Marvin Musquin på sidste omgang. Marvin havde ellers ført hele heatet, men kom i problemer, da han skulle tage James Stewart med en omgang, og måtte nøjes med andenpladsen. Chad Reed var tilbage på podiet med en tredjeplads. Davi Millsaps og Justin Brayton gjorde det til en dominant aften for KTM.

Resultat, Atlanta:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Marvin Musquin - KTM

3. Chad Reed - Yamaha

4. Davi Millsaps - KTM

5. Justin Brayton - KTM

6. Ken Roczen - Suzuki

7. Jason Anderson - Husqvarna

8. Justin Bogle - Honda

9. Christophe Pourcel - Husqvarna

10. Cole Seely - Honda

Samlet:

1. Ryan Dungey - 191p

2. Ken Roczen - 158p

3. Jason Anderson - 145p

250 East Class

Det er altid spændende når en ny serie sparkes igang. Og der var mange gode navne på plakaten, da den lille østlige serie tonsede ud i arenaen. Malcolm Stewart lignede hele aftenen en, der kunne stikke af med det hele, men i stedet blev han sat til vægs af veteranen Martin Davalos, der kørte en sikker finale, og kunne tage sejren. Det betød andenplads til Stewart, foran Aaron Plessinger, der klemte teamkammerat Jeremy Martin og Justin Hill ud af podiet.

Resultat, Atlanta:

1. Martin Davalos - Husqvarna

2. Malcolm Stewart - Honda

3. Aaron Plessinger - Yamaha

4. Jeremy Martin - Yamaha

5. Justin Hill - KTM

6. RJ Hampshire - Honda

7. Darryn Durham - Yamaha

8. Tyler Bowers - Kawasaki

9. Alex Frye - KTM

10. Jimmy Albertson - Suzuki

Samlet:

1. Martin Davalos - 25p

2. Malcolm Stewart - 22p

3. Aaron Plessinger - 20p

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page