top of page

Jakob Kjær knokler på


Jakob Kjær Nielsen var en af de helt store oplevelser til sidste års DM, og han er allerede i gang med at blive klar til den kommende sæson. Vi spurgte ham lidt til hvad opstarten byder på, og så kunne han også løfte sløret for en spændende plan der arbejdes på i kulissen.

Jakob Kjær: "Lige for tiden har jeg trænet lidt i Danmark, men ikke alt det jeg gerne har villet på grund af vejret. Jeg har fået konditrænet det jeg skal, og gør mit bedste for at blive helt klar til den kommende sæson. Jeg skal til Holland/Belgien i uge 11, og muligvis blive dernede i uge 12 også, hvis mit fravær i skolen tillader det. I Holland/Belgien skal jeg have kørt en masse timer i det dybe sand, for at få en masse kørekondi. Vi har testet en masse affjedring med hjælp fra AH Racing. Lige nu glæder jeg mig bare til at holde bag en bom igen. Jeg håber på at kunne snige mig ind i top 10 samlet til DM, og så skal jeg nok også køre nogle afdelinger af det svenske mesterskab. Desuden arbejdes der også på at jeg kan komme til Australien efter sæsonen og køre supercross. Jeg vil samtidig gerne takke alle de mennesker som hjælper mig."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page