top of page

Febvre og Herlings på pletten i Thailand


En voldsom varm fornøjelse, kan man kalde den anden afdeling af VM i motocross, da den rullede over Suphan Bura i Thailand her tidligt søndag morgen. Og det var et felt der var mærket af varmen vi fik at se, selvom der også blev gået godt til stålet.

MXGP

I den store klasse udviklede første heat til en duel imellem Romain Febvre, Antonio Cairoli og Tim Gajser. En duel som Febvre endte med at trække sig sejrrigt ud af. Selve præmisserne blev dog udstillet af interviewet bagefter, da franskmanden dårligt kunne stå på benene af træthed. I andet heat var han dog klar igen, og denne gang kom han noget lettere til sejren - især hjulpet af uheld til Antonio Cairoli, der måtte starte helt sidst i feltet. Det efterlod plads til Ben Townley, der kunne tage andenpladsen i heatet, efter at være udgået af første. Tim Gajser endte dog med den samlede andenplads, og det foran Jeremy van Horebeek.

Resultat, Thailand:

1. Romain Febvre - Yamaha

2. Tim Gajser - Honda

3. Jeremy van Horebeek - Yamaha

4. Evgeny Bobryshev - Honda

5. Antonio Cairoli - KTM

6. Shaun Simpson - KTM

7. Gautier Paulin - Honda

8. Kevin Strijbos - Suzuki

9. Ben Townley - Suzuki

10. Tommy Searle - Kawasaki

Samlet:

1. Romain Febvre - 92p

2. Tim Gajser - 86p

3. Evgeny Bobryshev - 74p

MX2

Jeffrey Herlings og alle de andre. Sådan kan det andet GP beskrives. Uden Dylan Ferrandis, var der stor forskel på The Bullet, (der dog var tæt på at sende sig selv ud af titelkampen, med endnu en utålmodig fejl, først i andet heat,) og så alle de andre. Det betyder at Herlings stadig har maksimumpoint efter to afdelinger. Andenpladsen på dagen gik til Jeremy Seewer, imens Aleksandr Tonkov tog sidste plads på podiet.

Resultat, Thailand:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Jeremy Seewer - Suzuki

3. Aleksandr Tonkov - Yamaha

4. Benoit Paturel - Yamaha

5. Pauls Jonass - KTM

6. Vsevolod Brylyakov - Kawasaki

7. Petar Petrov - Kawasaki

8. Alvin Östlund - Yamaha

9. Max Anstie - Husqvarna

10. Samuele Bernadini - TM

Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 50p

2. Jeremy Seewer - 74p

3. Aleksandr Tonkov - 70p

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page