top of page

Danskerne godt kørende i Holland


Årets første afdeling af det hollandske mesterskab i Axel, havde godt besøg at danske kørere, og hvis man er en af dem der ser frem imod EM - og hvad de danske drenge kan præstere - så endte mand dagen med mundvigene opad. For der var glimrende kørsel - og en sejr - til Dannebrog.

Mikkel Haarup står overfor sin første EM-sæson i 125, og der var flere af de store spillere på den front til start i Axel, men til slut så var det danske Mikkel der stod øverst på podiet. Med en andenplads og en sejr viste det danske stjerneskud, at han er helt klar på opgaven. I samme klasse blev Bastian Bøgh nummer 14 og Frederik Højris nummer 19. I MX2 var Thomas Kjer Olsen eneste dansker imod de mange VM-kørere der brugte friweekenden i Holland, og Thomas viste fanen flot. Med en samlet sjetteplads, henviste han flere af de store navne til sekundære placeringer. Sejren løb Jeffrey Herlings med. I MX1 var det Nikolaj Larsen vi havde på listen, og der var også lidt point til Nikolaj, der sluttede dagen som nr. 20. Evgeny Bobryshev tog sig af sejren. I 85cc var heldet ikke med Rasmus Pedersen, men et godt andet heat sikrede ham en plads som nr. 11. Magnus Smith blev nr. 36.

Resultat, 85:

1. Emil Jonrup

2. Maksim Kraev

3. Adam Kovacs

11. Rasmus Pedersen

36. Magnus Smith

Resultat, 125:

1. Mikkel Haarup

2. Jago Geerts

3. Rick Elzinga

14. Bastian Bøgh Damm

19. Frederik Højris

Resultat, MX2:

1. Jeffrey Herlings

2. Aleksandr Tonkov

3. Jeremy Seewer

4. Benout Paturel

5. Bas Vaessen

6. Thomas Kjer Olsen

Resultat, MX1:

1. Evgeny Bobryshev

2. Filip Bengtsson

3. Harri Kullas

4. Christophe Charlier

5. Jeffrey Dewulff

20. Nikolaj Larsen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page