top of page

Nok at se til for Kim Sørensen


Kim Sørensen er en af dem der altid arbejder hårdt, og nu hvor Supercross er overstået for ham, så arbejder han videre imod årets første DM. Det har dog knebet lidt med at få timer på maskinen, men det fortæller han selv lidt mere om her.

Kim Sørensen: "Herning Supercross blev vel overstået, hvor fredag ikke gik helt efter planen, men hvor jeg fik vendt det godt og grundigt til lørdag aften, og det gik meget bedre. Det blev belønnet med wildcard til finalen. Igen en super fed oplevelse at være med til SX i Herning. Her efterfølgende er forberedelserne i fuld gang til udendørssæsonen. Jeg føler mig pt. fysisk stærk, men jeg mangler nogle flere timer på raceren. Det er noget jeg nok skal nå inden sæsonen for alvor går igang med løb og så videre. På nuværende tidspunkt er jeg også igang med at færdiggøre min uddannelse, så der går også lidt tid med bachelor-skrivning. Men men men, jeg skal nok være klar den 1. maj i Randers. Jeg glæder mig til endnu en sæson på min lækre MK Motorsport SUZUKI, med affjedring og motoropsætning fra MA-engines. Der skal ligeledes lyde en stor tak til mine sponsorer, kæreste, venner og familie."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page