top of page

Frederik vænner sig til at køre udendørs


Frederik Goul Jensen har været meget aktiv indendørs her i vinter - og han har vist rigtig gode ting på samme scene. Nu nærmer udendørssæsonen sig, og vi fik derfor en status fra ham, på hvordan det går med at blive klar til 2016.

Frederik Goul Jensen: "Efter Herning Supercross, valgte jeg at tage nogle dage, hvor jeg ikke lige fokuserede på cross, efter alt det Supercross. Jeg tænkte det var sundt med en lille pause. Men pausen varede nu ikke så længe som planlagt. Det trak lidt for meget for at komme på ryggen af cyklen igen. Jeg har ikke fået kørt så meget på cyklen som jeg nok burde, da vi har meget travlt på arbejdet, og det vidst er min tur, til lige at give en ekstra hånd med der. Men jeg har brugt min tid på at vænne mig til at komme udenfor at køre igen. Der var nogle ting som skulle laves om. Både på cyklen og på måden at køre på. Jeg har lige været en uge i Belgien, for at prøve at få kørt nogle flere timer på cyklen, inden vi går igang med DM. Ellers bliver tiden bare brugt på at få formen helt på plads og få kørt nogle timer på cyklen!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page