top of page

Frederik ved ikke hvad han skal håbe på


Frederik Olsen satte slutspurten ind sidste år, og leverede nogle rigtig flotte præstationer til B-DM. Det betyder at vi får ham at se til A-DM i år, og vi spurgte ham derfor ind til, hvordan det går med at blive klar og hvordan han håbede at det kommer til at gå.

Frederik Olsen: "Jamen i vinter fik jeg ikke rigtigt trænet så meget, da jeg solgte min 450'er, for at få en ny, men der gik en del tid inden aftaler og så videre faldt på plads. Så imens trænede jeg en masse indendørs, på min gamle 125'er, grundet det dårlige vejr. Men for cirka 2 uger siden, fik jeg så den nye Kawasaki 450 fra GG Teknik, som jeg skal køre for i 2016. Siden da har jeg fået trænet så meget som vejret nu har tilladt. Jeg var så heldig at blive inviteret med til Italien her i påsken, så der fik jeg endelig kørt nogle timer ind på Kawa'e, så nu det bare med at komme igang. Jeg har egentlig ikke rigtig noget mål for i år. Jeg håber bare på noget fedt race, og så kunne det selvfølgelig være fedt, hvis man kunne vise sig fremme i feltet på nogle af banerne"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page