top of page

Ny aldersgrænse i Super 2-takt


Randers Motorsport har besluttet, at aldersgrænsen i super 2-takt klassen, som er support klasse ved DM-A, ændres så den samlede alder for maskine og mand skal være minimum 30 år.

Ved årets første afdeling på Honda Park i Randers er det en Super 2-takt klasse (125cc til 500cc) der skal køre med som support. Reglen for at kunne deltage i denne klasse er, at man skal have et A eller B maxi kørerlicens, og så skal alderen på motorcykel og mand være mindst 30 tilsammen. Det vil sige, at hvis en kører er fx 21 år gammel, så skal hans motorcykel være 9 år, og er man over 30 år gammel, må man køre på en helt ny maskine. Derudover skal man være opmærksom på, at arrangørerne forbeholder sig ret til, at lukke tilmeldingen eller vælge imellem de tilmeldte såfremt der er mere end 40 tilmeldte.

I super 2-takt klassen er der 20 minutters tidskval/træning.

Der køres to heats med heatlængder på 13 min + 1 omg.

Husk tidsfristen ifølge løbskalenderen:

http://loebskalender.dmusport.dk/?option=com_details&id=2681&formYear=2016&sport=1

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page