top of page

Update fra Bastian Bøgh


Bastian Bøghs sæson er i fuld gang, og vi har fået en lille status fra ham, ovenpå de seneste to weekenders strabadser + hans forhåbninger til den kommende weekends premiere på EMX125 i Letland.

Bastian Bøgh: "Forrige weekend var jeg til B-DM på Svebølle, på min træningscrosser. I tidskvalen' får jeg lagt bedste tid.I 1. heat kommer jeg fra start som 2'er og hænger godt på Frederik Højris, som kører rigtig hurtigt. Pludselig kollapser mit forhjul og jeg må desværre udgå. I 2. heat kommer jeg ligeledes fra start som nr. 2, og forsøger at komme op til Frederik. På de sidste 2 omgange sker det dog igen. Mit forhjul mister 4-6 eger, men denne gang kan jeg heldigvis køre stille og roligt i mål som 2'er. Jeg kan desværre ikke deltage i alle DM-afdelingerne. I søndags var jeg så til ONK i Mill i Holland, denne gang på min løbscykel, klargjort perfekt af HNR Tuning ved Harry Nolte. På den fede sandbane i optimal tilstand, fik jeg i kvalen', sat banens 2. bedste tid. I 1. heat kommer jeg fra start som 3'er, og kæmper mig forbi og ligger 2'er indtil de sidste omgange, hvor jeg desværre laver et par fejl og må nøjes med at køre i mål som nr. 4. I 2. heat får jeg lige så god en start som nr. 3, og denne gang holder jeg den placering helt til målstregen. Jeg ender dagen med en samlet 2. plads, hvilket jeg er super glad for og meget tilfreds med. På fredag flyver jeg til Letland og Kegums, hvor den første afdeling af EM skal køres. Det er en af mine ynglingesbaner - en hård sandbane, med mange fede hop og sving. Det bliver rigtigt spændende at se hvor jeg ligger i feltet. Målet er egentlig at kvale' ind, men jeg håber at jeg måske kan lægge mig i top 15, og dermed optjene lidt point!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page