top of page

Uheldig, men lærerig, weekend for Haarup


Imens at der blev kørt DM i Randers, så var en god mængde danskere i Letland, for at køre EM. For 125-kørerne var det første afdeling det drejede sig om, og for Mikkel Haarup og hans Ice One Husqvarna, blev det en blandet weekend, der dog efterlod det danske stjernefrø fortrøstningsfuld.

Mikkel Haarup: "Jeg har i denne weekend kørt EM i Letland. I tidskvalen' fik jeg det aldrig til at køre, så jeg måtte nøjes med at kvale' ind som nr. 13 i min gruppe. I første heat kommer jeg fra start som 21'er, på grund af at jeg skulle holde så langt ude. Jeg kommer dog forbi en del på første halvdel af banen, men derefter er der så en der vælter lige foran mig, så jeg må en tur i jorden. Så jeg kørte mig fra sidstepladsen op som 27'er, og fik derfor ingen point. Om søndagen begyndte alting dog at flaske sig, og i warm-up var jeg 6'er - 1 sekund fra 1'eren. I andet heat kommer jeg 22'er fra start og arbejder mig op igennem feltet. Jeg ender som 9'er. Jeg må sige at weekenden ikke gik som håbet, men jeg kom stærkt tilbage om søndagen. Ud over det, så lærte jeg meget og jeg er sikker på at jeg har tempoet til at ligge i toppen!"

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page