top of page

Drømmestart på sæsonen for JØ/ARTS Racing teamet


Honda Park i Randers lagde i går muld til årets første afdeling af DM-A, og hvis dette løb giver en indikation af hvad teamet kan levere i resten af sæsonen, er der virkelig noget at se frem til!

Bevæbnet med 3 røde projektiler, i form af Mathias Jørgensen, Lucas Ankjær og Albin Larsen, har JØ/ARTS Racing-teamet sat sig for at ryste MX2-klassen godt og grundigt igennem i 2016, og en del af den mission lykkedes meget godt i Randers.

Mathias Jørgensen, som også for nogle år tilbage var en del af teamet, viste at hans fart og forberedelser var perfekt afstemt, og han lagde ud med at kvalle som #3 i hans gruppe med den 4. bedste tid i hele klassen.

Trods af et styrt i starten af første heat, kørte Mathias sig stædigt op gennem feltet og sluttede på en flot 4. plads, men i andet heat kunne alle se at han for alvor var kørt varm.

Med en fantastisk start som nr. 2 rundt i første sving, satte han allerede på anden omgang den hurtigste tid i dette MX2-heat, og med god fart og imponerende form, endte han heatet på en 2. plads, under 1 sekund fra vinderen.

Samlet fik Mathias en 2. plads for dagen og fik ikke mindst vist at både konkurrenter og tilskuere skal holde godt øje med ham i denne sæson!

Lucas og Albin kunne ikke helt matche deres team-kammerat, men kørte godt og stabilt hele dagen og endte begge i den bedste halvdel på hhv. 15. og 18. pladsen.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page