top of page

Den amerikanske fest åbnet på Hangtown


Knapt har støvet lagt sig fra supercross, før at der igen var bud efter de amerikanske stjerner. Denne gang udendørs, da de amerikanske mesterskaber i går blev sparket behørigt i gang på Hangtown. Vi har video og resultater til dig!

Video af alle heat finder du her: http://www.promotocross.com/mx/video?category=451

450 Class

Ryan Dungey tog sig af tingene til supercross, hvor Ken Roczen i langt de fleste tilfælde, lignede den eneste der kunne holde tempo. Den tendens fortsatte udendørs, hvor det dog var K-Roc der styrede tingene. To heatsejre, og så sidder den røde nummerplade på Suzukien med nummer 94. Dungey tog andenpladsen, imens der var en tredjeplads til Eli Tomac.

Resultat, Hangtown:

1. Ken Roczen - Suzuki

2. Ryan Dungey - KTM

3. Eli Tomac - Kawasaki

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Trey Canard - Honda

6. Cole Seely - Honda

7. Justin Barcia - Yamaha

8. Marvin Musquin - KTM

9. Josh Grant - Kawasaki

10. Phil Nicoletti - Yamaha

Samlet:

1. Ken Roczen

2. Ryan Dungey

3. Eli Tomac

250 Class

I den lille klasse var der mange der på forhånd havde tippet om vinderen, men nok ikke mange ville have gættet på, at det var Joey Savatgy der skulle stjæle rampelyset. To heatsejre, og så var der noget at juble over i Mitch Payton-lejren. Alex Martin tog sig af andenpladsen, imens en stadig skadet Cooper Webb blev nummer tre. Og selvom de ikke vandt, så må der have været tilfredshed hos Star Racing Yamaha over, at fire ud af fem kørere i top 5, var deres.

Resultat, Hangtown:

1. Joey Savatgy - Kawasaki

2. Alex Martin - Yamaha

3. Cooper Webb - Yamaha

4. Aaron Plessinger - Yamaha

5. Jeremy Martin - Yamaha

6. Jessy Nelson - KTM

7. Jordon Smith - Honda

8. Austin Forkner - Kawasaki

9. Tristan Charboneau - Honda

10. Mitchell Oldenburg - KTM

Samlet:

1. Joey Savatgy

2. Alex Martin

3. Cooper Webb

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page