top of page

Blandede danske bolsjer


Et er kvaldagen, noget helt andet er hvordan pointene egentlig bliver delt ud. Søndag var det derfor alvor for de danske drenge rundt omkring i Europa, og både i Sverige, Tyskland og Holland, var det med danskere i fokus. Resultater og lidt reaktioner til jer her.

I Sverige var Nikolaj Larsen den bedst kørende dansker, og selvom det "kun" blev til en andenplads på dagen, så vandt Nikolaj sit første heat i den svenske serie. Mulighederne er derfor stadig åbne for danskeren. I MX2 var det Nichlas Bjerregaard der var bedste mand, og han debuterede i Sverige i år, med en femteplads på dagen. Mathias Gryning røg lidt i problemer, men hentede alligevel lidt point til den samlede stilling, på en bane han sjældent havde set så hullet og kantet, lød meldingen efterfølgende.

Resultat, SM, Borås:

MX1:

1. Jesper Jönsson - Husqvarna

2. Nikolaj Larsen - KTM

3. Viktor Björklund - KTM

4. Rasmus Sjöberg - Husqvarna

5. Filip Thuresson - Honda

14. Rasmus Johansen - Suzuki

MX2:

1. Even Heibye - KTM

2. Anton Gole - Husqvarna

3. Ken Bengtson - Yamaha

4. Pontus Jönsson - Husqvarna

5. Nichlas Bjerregaard - Yamaha

11. Mathias Gryning - KTM

18. Jakob Kjær Nielsen - KTM

125:

15. Frederik Højris - KTM

I Tyskland var det lidt andre forhold der blev kørt under, og det betød at Thomas Kjer Olsen og Glen Meier, kun skulle klare et enkelt heat i dag, fordi regnen væltede ned over Aichwald. Og det blev lidt besværligt for danskerne, selvom Thomas Kjer Olsen kom derfra med den samlede tredjeplads i Masters-klassen i behold.

Resultat, ADAC MX Masters, Aichwald:

Masters:

1. Jeremy Delince - Honda

2. Dennis Ullrich - KTM

3. Petr Smitka - KTM

4. Dominique Thury - KTM

5. Lukas Neurauter - KTM

6. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

Youngster:

1. Cedric Grobben - KTM

2. Richard Sikyna - KTM

3. Tomas Kohut - KTM

4. Bas Vaessen - Suzuki

5. Nathan Renkens - KTM

14. Glen Meier - KTM

I Holland var der også danskere til start, og i 125-klassen, var Mikkel Haarup på podiet med en andenplads. Han fortæller selv lidt mere om sin dag herunder. Rasmus Pedersen var kun en enkelt placering fra podiet i 85, imens der også var point til Nikolaj Skovgaard i MX2.

Mikkel Haarup: "Jeg har kørt ONK i denne weekend, på banen Markelo, som er en mega kantet og meget speciel bane. Jeg kvaler' som 3'er. I første heat tager jeg starten, men bliver dog overhalet og ender som 2'er. I andet heat kommer jeg dårligt fra start, men får mig mast op som 6'er, efter første omgang, og efter et par omgange ligger jeg 3'er og må nøjes med det. Samlet 2'er på dagen!"

Resultat, ONK:

85:

1. Emil Jönrup - KTM

4. Rasmus Pedersen - KTM

7. Andreas Krogh Jensen - KTM

125:

1. Jago Geerts - KTM

2. Mikkel Haarup - Husqvarna

12. Bastian Bøgh Damm - KTM

MX2:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Max Anstie - Husqvarna

3. Thomas Covington - Husqvarna

4. Brian Bogers - KTM

5. Conrad Mewse - Husqvarna

23. Nikolaj Skovgaard - KTM

Foto: www.mxcarro.se

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page