top of page

Thomas håber på næste gang


Det har været camoufleret godt - på langt de fleste store sider, så handler alle EMX250-rapporterne om fabrikskørerne og deres strabadser - men vi kan sagtens gale for ti, for ham der fører den serie, han kommer altså fra Danmark. Og han har indtil videre kørt den med en snilde som en mangedobbelt mester. Thomas Kjer Olsen tog således endnu en podieplacering i weekenden i Italien, og fører nu med 75 point ned til to'eren i serien, inden de to sidste afdelinger. Vi fik en status fra ham, ovenpå løjerne i Mantova.

Thomas Kjer Olsen: "Min weekend i Italien gik rimelig godt. Det var rigtig varmt og fugtigt i luften, hvilket var lidt af en udfordring at køre i, når man nu kommer fra Danmark af! Men i træningen/kvalen', finder jeg mig godt tilpas på banen og motorcyklen, og kvaler' som nummer 4 af alle. I 1. heat får jeg ikke den bedste start, men jeg får mig hurtigt kørt op som 2'er. Halvejs får jeg hentet og overhalet nummer 1, og trækker et lille hul, men varmen får det en del ud af mig og jeg ryger tilbage som nummer 2 med 5 minutter tilbage, og der slutter jeg også. Jeg er ikke helt tilfreds, men jeg gjorde hvad jeg kunne. I 2. heat får jeg en dårlig start og skal igen til at køre mig op igennem feltet. Da jeg kommer op som 3'er har 1'eren og 2'eren trukket et godt hul, og jeg prøver bare at finde min egen rytme på den hullede bane. Jeg kommer i mål som nummer 2. Jeg er nu 75 point foran nummer to i mesterskabet og jeg håber selvfølgelig på at tage mesterskabet til næste afdeling i Lommel!"

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page