top of page

Kurt Nicoll lancerer SoCal motocross-ferie arrangør


Glen Helen, Lake Elsinore, Perris, Pala ... Listen over legendariske baner i Californien fortsætter, og fra september 2016, kan du nu komme til at køre på dem, side om side med en af de ligeså legendariske engelske motocross-stjerner

Kurt Nicoll - fire gange sølvvinder i VM 500cc, vinder af Motocross of Nations 1994, AMA Supermoto vinder og 2012 AMA Vet Racer of the Year - lancerer sin egen motocross-ferie arrangør dette efterår!

Kurt Nicolls Champion MX Vacation tilbyder kunderne den komplette pakke, så det eneste du skal gøre er at flyve til Californien og så ellers bare køre på en af de klargjorte nye maskiner.

Fra basen i Temecula, motocrossens vugge, har du adgang til Californiens bedste træningsfaciliteter, og du er blot et stenkast væk fra nogle af de helt store spillere i industrien, Troy Lee Designs, Pro Circuit, FMF og alle fabriksteams.

Kurt, der er tidligere Director of Racing hos KTM og Vice President of Touring for Nitro Circus Live, tager imod denne nye udfordring i hans lange og succesfulde karriere i offroad-racing.

"Jeg kan bare godt lide at køre," siger han. "Jeg kører stadig motocross, fordi jeg stadig holder af motocross mere end noget andet, men jeg var begyndt at tilbringe mere og mere af min tid bag skrivebordet, i stedet for ved styret."

"At skyde min egen ferie-arrangør afsted, giver mig mulighed for at hænge ud med andre kørere - med min passion for motocross - og jeg får mulighed for at køre med andre entusiaster på Californiens bedste baner."

For priser og yderligere info, besøg: www.championmx.com

Inkluderet i prisen:

Motorcykelleje

Baneleje

Lufthavns afhentning

Transport

Hotel

Velkomstmiddag hos Kurt

Tshirts og stickers

Køretid med Kurt, og alle de råd du vil have.

Foto: Laurette Nicoll

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page