top of page

Første svenske sejr til Nikolaj


Nikolaj Larsen har indtil videre haft en god sæson, hvor han også har gjort sig positivt bemærket i Sverige. Her har han dog lige manglet det sidste for at komme op på toppen af podiet, men det ændrede sig i søndags. Vi har lige fået en update fra ham, på de to seneste afdelinger i det svenske.

Nikolaj Larsen: "De sidste to weekender har gået med SM i henholdsvis Årsunda og Tomelilla. Jeg har døjet med en del sygdom efter DM i Svendborg, så jeg følte mig ikke helt på toppen i Årsunda. Jeg gav den alt hvad jeg havde, på den våde og tunge sandbane, og kunne køre to andenpladser hjem. Jeg havde desværre ikke noget modsvar til 1'eren den weekend. Weekenden efter gjaldt det SM i Tomelilla, og det var endnu en våd omgang, med en masse regn. Banen holdt sig dog i nogenlunde stand, selvom der kom så meget vand. I første heat var jeg for lang tid om at komme forbi kørerne foran, efter en knap så god start, og jeg kunne igen ikke gøre noget ved 1'eren. Det irriterede mig meget, at jeg ikke havde noget modsvar. I andet heat kom jeg afsted som 2'er, og kom hurtigt op som 1'er. Jeg fik lavet et godt hul og kunne holde den til mål, og dermed tage min første samlede sejr i Sverige. Jeg syntes dog stadig, at jeg ikke har så meget overskud de sidste 10 minutter af heatet. Nu er der nogle uger uden race, hvor jeg skal have ladet batterierne op og trænet op imod de sidste 2 afdelinger af DM og SM, så vi kan slutte sæsonen af, som vi startede den!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page