top of page

Drama på Unadilla


Den amerikanske serie nærmer sig sin afgørelse, og det betyder at der nu kun er to afdelinger tilbage, efter gårsdagens brag på Unadilla. Og det var en dag der blev pakket med spænding, drama og et par røde flag ... Vi har video og resultater til dig.

Find alle heat i fuld længde her: www.promotocross.com

450 Class

Ken Roczen har været flyvende i årets mesterskab, og K-Roc er ikke langt fra at hjemtage sin anden udendørstitel i den store klasse. En mission der blev yderligere forstærket i går, da det lykkedes ham at vinde begge heat overlegent. Marvin Musquin tog sig af andenpladsen på dagen, imens Eli Tomac blev nummer tre. Benny Bloss forbedrede sig yderligere, på trods af en masse forbrændt grej blev den lange gut nummer fire, og det gjorde han foran Justin Barcia.

Resultat, Unadilla:

1. Ken Roczen - Suzuki

2. Marvin Musquin - KTM

3. Eli Tomac - Kawasaki

4. Benny Bloss - KTM

5. Justin Barcia - Yamaha

6. Fredrik Norén - Honda

7. Weston Peick - Yamaha

8. Dean Wilson - KTM

9. Phil Nicoletti - Yamaha

10. Matt Bisceglia - Suzuki

Samlet:

1. Ken Roczen - 484p

2. Eli Tomac - 421

3. Marvin Musquin - 325

250 Class

Der var to røde flag i den lille klasse på Unadilla. Det første i første heat, hvor der blev dømt omstart, og det andet i andet heat, efter at Jessy Nelson styrtede hårdt. Hvordan det er fat med ham, vender vi tilbage med, når vi ved noget. Dagens store vinder var Cooper Webb, der netop er blevet udnævnt til MXoN-kaptajn for Team USA, og Webb endte med at vinde begge heat. Aaron Plessinger tog sig af andenpladsen, imens Austin Forkner måtte nøjes med tredjepladsen. Justin Hill og RJ Hampshire tog de sidste pladser i top 5.

Resultat, Unadilla:

1. Cooper Webb - Yamaha

2. Aaron Plessinger - Yamaha

3. Austin Forkner - Kawasaki

4. Justin Hill - KTM

5. RJ Hampshire - Honda

6. Michell Oldenburg - KTM

7. Alex Martin - Yamaha

8. Martin Davalos - Husqvarna

9. Tristan Charboneau - Honda

10. Joey Savatgy - Kawasaki

Samlet:

1. Cooper Webb - 422p

2. Joey Savatgy - 341p

3. Alex Martin - 341p

Foto: VitalMX/GuyB

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page