top of page

Kvaldag i Tyskland og Sverige


I Danmark er det blevet BDM-weekend, men derfor skal vi ikke glemme, at der også køres både ADAC og svensk mesterskab - hvor danskerne har markeret sig særdeles fornemt. Vi har lige hurtige resultater til dig.

I Sverige var Nikolaj Larsen hurtigste mand i MX1-kvalheatet, og han henviste derved konkurrenterne til de efterfølgende placeringer i morgendagens heat. Nikolaj er ene om at forsvare Dannebrog i Sverige, men det går indtil videre fornemt.

I Tyskland var det også med en Thomas Kjer Olsen i topform, at afdelingen i Gaildorf løb kvalen' igennem. TKO kører til bommen som nr. 3 i morgen i Masters-klassen. I Youngster-klassen, var Nichlas Bjerregaard bedste mand, og han kører til bommen som nr. 7

Alle resultater fra ADAC MX Masters i Gailforf her: http://www.adac-mx-masters.de/de/detailergebnisse-2016/gaildorf-5809

Alle resultater fra svensk mesterskab i Finspång her: http://www.mxsm.nu/race/1509369146060442

Foto: MXCarro.se

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page