top of page

Dansk succes i Tyskland og Sverige


I går blev der lagt an til gode danske resultater i udlandet i denne weekend, og i dag fulgte de danske drenge op, og leverede. Vi har resultater fra Sverige og Tyskland til dig.

I Tyskland var Thomas Kjer Olsen med hvor det skete, og selvom det er på 250'eren at han er Europamester, så gør han det også godt på den store maskine. En tredjeplads blev det til i Masters-klassen i Gaildorf, og det betyder at Thomas ligger nummer 3 i den samlede stilling, med fire point til førstepladsen, inden sidste afdeling. I Youngster-klassen var Nichlas Bjerregaard bedste mand, med en niendeplads.

I Sverige var Nikolaj Larsen hurtigst under gårsdagens kval', og den tendens tog han med til de to pointgivende heat i dag. To sejre, og så ligner Nikolaj ellers en der er klar til A-DM på Mors i næste weekend.

Alle resultater fra svensk mesterskab her: http://www.mxsm.nu/race/1509369146060442

Foto: ADAC MX Masters

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page