top of page

På den igen! – Kaduuz Racing


Sommeren er ved at gå på hæld – hvis man da kan kalde det sommer overhovedet. Dagene bliver kortere, det glade sommergrønne, bevæger sig ind i en tungere grøn nuance, og hist og her kan man ane efterårets hvisken. Men, men, men inden vi kommer så langt, så er der stadig en masse ting der skal afklares. For DM i motocross skal afgøres, og her sidder de gule drenge og deres gangere gerne med til bords. To afdelinger mangler der at blive kørt, og det er med kørere der kæmper med i toppen, at Kaduuz Racing stæser imod Mors i den kommende weekend, hvor næstsidste afdeling skal stå imellem bakkerne. Solbjergbanen lurer i det fjerne, og der er lagt op til et brag på toppen af Limfjorden! Under de gule bannere er drengene klar til igen at stå skulder ved skulder, og give den alt hvad kæder og tandhjul kan holde. Lad os så komme afsted!

Rasmus Johansen ligger godt til i den samlede stilling, og er efter sin hjemmebane-afdeling i Svendborg, at finde inde i den samlede top 5! Fin bedrift af fynboen, der har været centimeter fra podiet tidligere i år, og han kommer uden tvivl til at give alt, for at stå der når vi forlader banen på Mors.

André Blomqvist er igen på pletten fra hinsidan, og det er en svensker der blot har udviklet sig i DM-serien, som vi får at se på søndag. André startede uheldigt ud, men to stabile heat i Svendborg – med et par gode starter oven i – lover godt for hvad vi kan forvente på Mors!

I MX2 er Thomas Rasmussen ene mand om at forsvare banneret, men han gør det fornemt. Thomas ligger i skrivende stund på en syvendeplads i tabellen, men forståeligt kigger han kun opad. Han har vist potentiale til meget mere, og vi krydser fingre for, at han har det sidste held med sig på Solbjergbanen.

Ellers er der ikke meget andet at sige, end at Kaduuz Racing melder klar til kamp, og til den sidste del af sæsonen! Terningerne er kastet!

Husk at du kan se al action fra Mors på DRs hjemmeside, ved at følge linket her, klokken 12 på søndag: http://www.dr.dk/sporten/motorsport/spaendende-slutspurt-paa-dm-i-motocross-sendes-paa-drdk

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page