top of page

Nikolaj kun ét point fra svensk mesterskab


Nikolaj Larsen har været inde i en god stime på det sidste i Sverige, og han sluttede da også af på toppen, da finalen blev kørt i weekenden i Uddevalla. To heatsejre blev det til, men det rakte desværre ikke til et mesterskab, som Nikolaj sluttede et enkelt point fra. Vi fik en status fra ham, efter weekendens begivenheder.

Nikolaj Larsen: "Jeg vidste det ville blive en svær opgave at hente de sidste 11 point i den samlede stilling, ind på den sidste afdeling. Men jeg gjorde hvad jeg kunne med 2 holeshots og 2 heatsejre. Jeg tabte guldmedaljen med et enkelt point. Det er utroligt ærgerligt, men alle i teamet har kæmpet til det sidste og vi må bare komme endnu stærkere tilbage næste år! Nu gælder det DM-finalen på søndag på hjemmebane, hvor mesterskabet skal hives i land!"

Foto: MX777

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page