top of page

JØ/ARTS Racing – Rødglødende spænding om MX2-mesterskabet


JØ/ARTS Racing’s skarpeste projektil Mathias Jørgensen kan med 2 heatsejre i sæsonens sidste DM-A løb sikre sig mesterskabstitlen i MX2-klassen.

I den hæsblæsende MX2-klasse skal der ikke slingres for meget i valsen før stillingerne rystes godt rundt. Dette har i høj grad været gældende i denne sæson, hvor top-5 har været både dynamisk og uforudsigeligt. Det har bl.a. medført at Mathias Jørgensen #21 har været på benhårdt arbejde blandt knivskarpe konkurrenter.

Den hårde konkurrence gør alles pointjagt meget sårbar, da styrt, skader og mekaniske defekter på et splitsekund kan sætte en kører bagud i stillingen. Netop dette skete for Mathias i sæsonens andet løb på Hedeland, hvor den defekt kostede ham en sikker frontplacering, og i stedet sendte ham ned omkring en 20-plads.

Siden det skæbnesvangre heat, har både Mathias og JØ givet den hele armen, hvilket har kastet 2 heatsejre + en 2. og en 3. plads af sig. Det betyder at Mathias forud for weekendens løb i Næstved ligger på en samlet 2. plads, kun 7 point efter Nichlas Bjerregaard, der fører klassen men også kun 3 point foran Jacob Kjær Nielsen på 3. pladsen.

Mathias udfordring er derfor klokkeklar; 2 heatsejre, og det bliver derfor med garanti et helt fantastisk ræs på søndag.

Teamets andre kørere er også klar til at give god fart for pengene; Lucas Ankjær har haft en stabil sæson med regelmæssige top-15 placeringer, og de svenske gæstekørere Albin Larsen og Max Erlandsson vil gøre deres for at holde spændingen i MX2-klassen i top.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page