top of page

DMU opsiger samarbejde med motocrosslandstræner


Efter fem års samarbejde opsiger Danmarks Motor Union nu samarbejdet med motocrosslandstræner Mikkel Caprani på grund af omstrukturering i motocross' talent- og elitesatsning.

”For fire år siden valgte DMU at foretage et strategiskifte i forhold til et øget fokus på de unge kørere. Denne strategi ønsker vi at fastholde kombineret med, at DMU indenfor den kommende tid lancerer ”Aldersrelaterede Trænings Koncept” med øget fokus på trænerudvikling- og uddannelse”, siger DMU's formand, Jørgen Bitsch og fortsætter.

”Dansk motocross har de seneste år oplevet nogle af sine største succeser og står stærkere end nogensinde. Vi har meget at takke Mikkel for men også erkende, at tiden nu er den rette til at søge en ny løsning og profil på landstrænerposten og sikre den videre succes”, slutter Jørgen Bitsch.

DMU's sportschef Søren Norman Andersen vil være kontaktperson for kørerne og ligeledes koordinere det videre forløb med planlægning af vintersæsonen.

Danmarks Motor Union vil gerne benytte lejligheden til at takke Mikkel Caprani for samarbejdet gennem de seneste fem år og særligt for den store indsats landstræneren har lagt i arbejdet omkring dansk motocross.

Efter gensidig aftale er Mikkel Caprani blevet fritstillet, men står til rådighed for overdragelse af opgaver.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page