top of page

MXoN på Glen Helen aflyst - Matterley Basin tager over


Weekendens Motocross of Nations i Italien var dårligt overstået, inden der var nyheder om næste års version - der var skemalagt til at blive afholdt på amerikanske Glen Helen Raceway.

Det arrangement er dog blevet aflyst, efter at parterne mødtes i weekenden, hvor Youthstream og bestyrelsen for Glen Helen, blev enige om at aflyse næste års version af løbet, på baggrund af svage besøgstal for de amerikanske GP'er på Glen Helen. På den baggrund turde man simpelthen ikke afvikle det, af frygt for en økonomisk fadæse.

Men vi skulle ikke vente længe før en erstatning var fundet, og valget faldt på britiske Matterley Basin, der bliver ny ramme om Motocross of Nations 2017. Vi glæder os allerede til turen til England!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page