top of page

Nichlas Frandsen bliver grøn


Nichlas Frandsen skifter Husqvarna ud med Kawasaki, efter at han har skrevet under med Kærsgaard Motorservice i Slagelse, om at tørne ud på den nye KX450-f til næste år. Det betyder at vi får ham at se på en grøn maskine i 2017, hvor han igen går efter de bedste i A-MX1, og det er både en glad teamejer og en glad kører, der gav os en lille status på aftalen.

Mike Kærsgaard: "Jeg er rigtig glad for at kunne hjælpe Nichlas. Han er en dygtig motocrosskører, som har gjort det godt i flere år. Han skal køre A-MX1 igen i 2017. Med vores samarbejde forventer jeg at vi kan styrke Nichlas endnu mere, og forhåbentlig hjælpe ham til at komme endnu tættere på de mål han har."

Nichlas Frandsen: "Jeg er rigtig glad og ser meget frem til samarbejdet med Kærsgaard Motorservice. Efter en snak med Mike, blev det egentligt et nemt valg. De ting Mike ønsker at arbejde hen imod, passer rigtig godt overens, med mine ønsker og mål. Med Mikes viden og hjælp, samt mit normale team af folk bag mig, er jeg sikker på at jeg igen kan finde farten og den sidste smule held, der har manglet for at være med hvor det er helt sjovt. Nu ser jeg frem til at få kørt en masse timer på min nye Kawasaki KX450-f, som jeg allerede, fra første gang jeg kørte på den, følte mig rigtig godt tilpas på!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page