top of page

Haarup på podiet - TKO i fabriksfarver - SMX


Der har været varmet godt op til Youthstreams nyeste satsning, Monster Energy SMX Cup, der i går blev kørt på Veltins Arena i Tyskland. Og det var med et par danskere på plakaten også, imens nogle af sportens største navne, kæmpede om hæder til deres fabrikanter.

Thomas Kjer Olsen var med som ekstra kører for Team Husqvarna, og selvom det nærmest ikke blev til noget kørsel for TKO, så var det godt at se ham på sin nye fabriksged. Vi kan ikke beskrive hvor meget vi glæder os til at se ham give den gas på den, til næste år.

Som forventet blev det dog Team KTM der kom til at dominere totalt. Ryan Dungey, Jeffrey Herlings og Marvin Musquin delte øretæver ud til højre og venstre, og endte med at tage sejren, og med at fylde den individuelle top 3 ud. Både Tim Gajser og Romain Febvre tog dog også en heatsejr hver, for Team Honda og Team Yamaha. Til slut betød det, at Team Honda endte på andenpladsen, imens Team Kawasaki tog tredjepladsen.

i 125-klassen var det med danske Mikkel Haarup som en af de helt store spillere. En sejr i første heat lovede godt for det andet, men uheld gjorde at Mikkel måtte kæmpe sig op igennem feltet. Han sluttede som nr. 8, men det var nok til tredjepladsen på dagen.

Resultat, SMX Cup:

Team:

1. KTM

2. Honda

3. Kawasaki

4. Husqvarna

5. Yamaha

6. Suzuki

Kører:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Jeffrey Herlings - KTM

3. Marvin Musquin - KTM

4. Romain Febvre - Yamaha

5. Jordi Tixier - Kawasaki

6. Gautier Paulin - Honda

7. Tim Gajser - Honda

8. Tommy Searle - Kawasaki

9. Christophe Charlier - Husqvarna

10. Jake Weimer - Suzuki

Foto: Youthstream 2016 @ M. Zanzani

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page