top of page

Startlister til Arnhem Supercross og RBSR


Vi er halvvejs igennem en uge, der gemmer på lidt interessante ting i enden. Der er nemlig mere supercross på programmet, ligesom det er blevet tid til endnu en tilbagevendende begivenhed, nemlig Red Bulls årlige Straight Rhythm.

Igen i år kan du se Straight Rhythm på Red Bulls kanal på internettet. Det er natten imellem lørdag og søndag det går løs, og du kan se med fra omkring halv tre her: http://www.redbull.tv/

Der er lagt op til endnu en god gang race ligeud, selvom der mangler nogle interessante navne på startlisten. Blandt andre Ken Roczen. Ligesom også fraværet af James Stewart får nogle spørgsmål til at melde sig.

Startlisten ser således ud:

Open Class Ryan Dungey, Marvin Musquin, Trey Canard, Josh Hansen, Jeff Alessi, Nico Izzi, Austin Politelli, Darryn Durham, Deven Raper, Tevin Tapia, Kyle Chisholm, Nick Schmidt, Vince Friese, Axell Hodges, Dustin Pipes, Gregg Duffy

Lites Class Shane McElrath, Jordon Smith, Mitchell Oldenberg, Dakota Alix, Kerim Fitz-Gerald, Josh Hill, Colton Aeck, Ben LaMay Pala Raceway Qualifier – Jon Jon Ames Riverfront MX Park Qualifier – Dare DeMartile

Special Exhibition Race: Ronnie Mac vs. Trevor Piranha

Desuden er der også supercross i hollandske Arnhem, hvor et stort antal internationale stjerner er blevet inviteret, ligesom også en mængde danske lykkeriddere er på spil. Du kan se startlisten her: http://www.arnhemsupercross.com/full-entry-list/

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page