top of page

Højris håber på at blive klar til Zuidbroek


Frederik Højris har travlt. Knap var sæsonen forbi, før den sjællandske ungersvend gik i gang med at træne supercross, hvilket bragte ham til det hollandske supercross i Armhem i den forgangne weekend. Det gik dog ikke helt som forventet, hvilket han selv forklarer lidt mere om her.

Frederik Højris: "Supercross i Arnhem startede rigtig godt ud, med nogle gode tider i træningen. I tidskvalen' måtte jeg desværre rimelig hårdt af, og slog mig rimelig meget, bukkede cyklen. men jeg nåede heldigvis at sætte en tid inden, så jeg kom med til semifinalen. Her lavede jeg en femteplads og gik direkte i finalen. I finaleheatet ryger jeg i fri gear i starten, men jeg får kørt mig lidt op som 12'er, men jeg ryger ned som 13'er på de sidste omgange og kører den sikkert i mål. Jeg er noget øm i kroppen nu, så jeg håber på at jeg bliver klar til Supercross Zuidbroek i næste weekend!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page